Tilroy | Dijkstraat 6 | 2630 Aartselaar | +32 3 820 17 56

Technisch Projectleider

Ben jij de perfecte brug tussen klant en development team?

Wie is Tilroy?

In de retail sector is de naadloze combinatie van winkels en webshops van cruciaal belang voor het voortbestaan van de retailer. Steeds meer retailers zetten de stap naar omnichannel retail. Tilroy wordt als SaaS product ingezet bij non-food retailers van klein tot groot. Omdat ons aantal projecten sterk groeit, zoeken we naar een enthousiaste Technisch Projectleider.

Hoe ziet je dag bij Tilroy eruit?

Als projectleider analyseer je de processen van de klant en vertaal je deze naar productontwikkeling. Je start met de identificatie van technische en functionele vereisten en stelt op basis hiervan een projectplan op. Vervolgens ben je verantwoordelijk voor de planning en follow-up van het budget, timing en de te behalen resultaten. Dit doe je simultaan voor verschillende projecten.

 

Je fungeert als centraal aanspreekpunt voor alle betrokken partijen zowel intern als extern. Bij aanpassingsverzoeken van de klant bekijk je in overleg met het R&D team de vraag en neem je een duidelijk standpunt in.

Wij bieden:

Een werkplek binnen een team van 25 enthousiaste medewerkers die samen hard werken maar zeker ook plezier weten te maken. Onze moderne kantoren zijn omgeven door groen en gemakkelijk bereikbaar. Je kan rekenen op een aantrekkelijke verloning en extralegale voordelen.

Zijn dit jouw troeven? 

Je hebt stalen zenuwen. Je houdt je hoofd koel, leidt je team en begeleidt je klant.

Als pragmaticus en analytisch denker draag je bij aan het denkproces van je team en daag je hun ideeën uit.

Je bent een perfectionist met oog voor detail. Je volgt de vorderingen van je team op de voet en zorgt ervoor dat je een afgewerkt product aflevert.

Dankzij je technische achtergrond ben je de perfecte brug tussen klant en het development team. Voor de meer technische details kun je leunen op een team van digitale experts.

Flexibiliteit is ook voor jou een must in deze steeds veranderende digitale omgeving.

Je brengt relevante ervaring mee als projectmanager van middelgrote tot grote projecten binnen software toepassingen. Retail of e-commerce ervaring is een pluspunt.

Je spreekt vlot Nederlands, but you also know how to speak English. Vous parlez le français aussi? Magnifique!

Ons aanbod

Competitief salaris: We bieden een brutosalaris in lijn met de vergoeding in de sector.

Maaltijdcheques en ecocheques: Elke maand ontvang je maaltijdcheques van €8. Daarnaast ontvang je elk jaar ook ecocheques.

Bedrijfswagen en tankkaart : Reis in alle veiligheid en comfort met de bedrijfswagen, tijdens of na de diensturen.

20 verlofdagen + 6 ADV dagen: Dankzij onze 39-urige werkweek krijg je 6 ADV dagen extra bovenop je 20 vakantiedagen per jaar.

Groepsverzekering: Je hoeft je geen zorgen te maken over je pensioensparen. Wij voorzien ook een pensioenplan zodat je gerust kan zijn.

Hospitalisatieverzekering: Wij zorgen graag voor je, ook als je ziek wordt. Met ons persoonlijk DKV-verzekeringsplan ben je verzekerd van de beste zorg.

Alle tools die je je maar kunt wensen: Werk je liever met bepaalde tools waarmee je nog beter kunt presteren? We schaffen ze graag voor je aan.

De beste infrastructuur en IT-materiaal

Kun je niet wachten om retailers te begeleiden naar omnichannel retail?
Ben jij de perfecte brug tussen de klant en het development team?

 

Aarzel niet om op deze vacature te reageren of je cv door te sturen naar jobs@tilroy.com