Tilroy | Dijkstraat 6 | 2630 Aartselaar | +32 3 820 17 56

Omnichannel retail

Consistente merkbeleving

Wat is omnichannel?

Met omnichannel retail integreer je naadloos je webshop en je fysieke winkel. Je beheert alle verkoop met één handige tool en kan zo via elk kanaal een consistente merkbeleving bieden. Je klanten kopen je producten waar en wanneer ze willen, in je winkel of online met hun favoriete toestel.

omnichannel voorstelling tilroy icon

“Het is ondenkbaar dat we ooit nog informatie voor een webshop, een voorraad- en een kassasysteem naast elkaar zouden beheren.”

fietsenwinkel retailers aan kassa en webshop

Klanten vandaag

fietsenwinkel retailers aan kassa en webshop

Klanten vandaag

Omnichannel of multichannel?

Bijna alle retailers bieden hun producten vandaag de dag via verschillende kanalen aan. Omnichannel retail gaat een stap verder en maakt een vloeiend geheel van je online, mobiele en fysieke verkoop. Zo beleven je klanten je verschillende kanalen als één geheel en kan je als retailer alle aspecten van je zaak met één handige tool beheren.

Concreet

Bereik meer klanten en verkoop online. Maak een handige webshop volledig in de stijl van je zaak.

Beheer je winkel en je webshop als één geheel.

Professioneel voorraadbeheer en winkelbeheer op maat van je klanten met zicht op je prestaties.

Webshop Online kassasysteem

De voordelen van omnichannel retail

Laat klanten shoppen waar en wanneer ze willen

Klanten vinden gemakkelijk de producten die ze zoeken

Nooit meer een dubbele verkoop

Bied een moderne koopervaring

Beheer je zaak efficiënt

Doe nooit meer dubbel werk

Bereik meer klanten en verkoop meer

Verbeter je merkimago met een consistente merkbeleving

Laat klanten shoppen waar en wanneer ze willen

Klanten vinden gemakkelijk de producten die ze zoeken

Nooit meer een dubbele verkoop

Bied een moderne koopervaring

Beheer je zaak efficiënt

Doe nooit meer dubbel werk

Bereik meer klanten en verkoop meer

Verbeter je merkimago met een consistente merkbeleving

Ontdek waarom al meer dan 1000 winkels Tilroy gebruiken

Lees onze cases

Ontdek waarom meer dan 1000 winkels Tilroy gebruiken

een webshop die verkoopt illustratie tilroy met icons online marktplaatsen

Maak meer winst

Retailers die op de juiste manier omnichannel oplossingen toepassen zijn de winnaars van vandaag. Niet alleen trekken ze meer nieuwe klanten aan, de bedrijfswinsten zijn hoger dan van de retailers die er niet in slagen om de connectie met de moderne klant van vandaag te maken.

Een webshop die verkoopt illustratie tilroy met icons online marktplaatsen

Omdat Tilroy een online kassasysteem, voorraadbeheer en webshop in één systeem aanbiedt, bespaar je tijd en energie. Je runt je zaak efficiënter voor een maximale omzet. Met ons handig all-in-one systeem kan je:

Tevreden Retailer achter laptop met Webshop

Je voorraden beheren en bekijken, zowel intern als op externe stocklocaties. En je klanten, die kunnen de voorraden in de winkel(s) checken via de webshop.

Een connectie maken met je klant, waarbij je altijd werkt met eenzelfde klantprofiel en dubbele data vermijdt.

De resultaten van elke winkel én je webshop op één plek checken, of je nu 1 winkel hebt of 100, je weet perfect hoe het staat, in real-time.

Een gedetailleerde takenlijst onderhouden per winkelpunt. Zo verwerk je op een efficiënte manier orders, ook vanuit je centrale voorraad.

Ervoor zorgen dat je klant altijd op de eerste plaats komt en kan hij altijd gebruikmaken van zijn loyalty-voordelen en kortingen.

Vraag een demo aan

De retailer zijn uitdagingen als centraal uitgangspunt

Tilroy is ontwikkeld met de retailer en zijn uitdagingen als centraal uitgangspunt. Meer nog, als SaaS-product, geniet je continu van onze doorlopende investeringen in nieuwe functionaliteiten en mogelijkheden. Op die manier blijf je de concurrentie voor en verzeker je je van blijvende groei en winst.

klant aan kassa in fietsenwinkel

Verhoog de klantentrouw

Als klanten je winkel bezoeken, online of ter plaatse, hebben ze best een identieke ervaring. In de eerste plaats betekent dit dezelfde prijzen en promoties voor alle producten. Maar omnichannel retail gaat veel verder. Je klanten moeten het gevoel krijgen dat het écht niet uitmaakt hoe ze nu bij jou kopen. Hun loyalty-voordelen, kortingen, merk- en dienstbeleving, moet overal hetzelfde zijn.

klant aan kassa in fietsenwinkel

“We krijgen lovende reacties omdat het volledige aanbod, meer dan 8000 verschillende producten, nu integraal online staat en onze klanten hun klantenkaart meteen online gekend is.”

De dagen waar “de klantenkaart” je een korting gaf na 10 aankopen liggen al lang ver achter ons. Vandaag zijn er vele variaties op dit thema die door retailers worden gebruikt. Om creatief je klantentrouw te stimuleren kun je kiezen uit heel wat standaard opties of een eigen formule samenstellen:

Korting na x-aantal aankopen

Gecummuleerde korting op alle voorbije aankopen (sinds laatste opname van een korting)

Transparant gebruik en accreditatie van aankopen in-store of online

Geheel of gedeeltelijke opname van reeds verdiende kortingen mogelijk

Laatste aankoop geeft directe korting bij volgende aankoop

De omnichannel aanpak van Tilroy stelt de klant centraal in elke winkelervaring

Benieuwd hoe het werkt?
online en in store icon

Online en in-store

Natuurlijk kunnen klanten zowel online als in de winkel hun getrouwheidskorting gebruiken. Dat kan eenvoudig en zonder dat de retailer ook maar iets afzonderlijk moet beheren.

voorraadoptimalisatie icon

Real time voorraad

Een ander voorbeeld van Tilroy-kenmerken die een hogere klantentrouw opleveren, is de realtime voorraad zichtbaarheid waardoor de klant volledige transparantie over de beschikbaarheid geniet en niet wordt teleurgesteld.

click en collect en naleveren icon

Click en Collect

Bied je klanten de vrijheid om online te reserveren en in-store op te halen of om in de winkel aan te kopen en gelijk thuis te laten leveren.

krc genk david hamal profielfoto winkel

Optimaliseer je voorraad

Met Tilroy ben je in staat om je voorraad in alle winkelpunten (en ook in je centraal magazijn) te beheren. Die zijn dan zowel in totaal als per winkel zichtbaar in je online-webshop zodat je klanten altijd weten waar en wanneer je product verkrijgbaar is. Eenvoudige workflows ondersteunen je personeel en je klanten om producten beschikbaar te maken (home delivery, pick-up-from-store,…)

krc genk david hamal profielfoto winkel

“Ondertussen kan ik oprecht zeggen dat onze huidige werkdruk, workflow en logistiek onmogelijk zou geweest zijn via ons 'oude' systeem. We zijn exact op tijd gestart met Tilroy.“

Verwittig de juiste mensen

Jij als klant centraal

We hebben jou, onze klant, altijd centraal in onze gedachten en bieden een oplossing die mee kan schalen met de groei van je zaak. Niet alleen vandaag maar ook morgen want zo hoort technologie voor jou te werken: het maakt je leven gemakkelijker, nu en in de toekomst.

Wil jij jouw omnichannel uitdagingen graag eens bespreken?

Wil jij jouw omnichannel uitdagingen graag eens bespreken?

Neem contact op